Flest ensamhushåll i Världen

Sverige har flest ensamhushåll i världen, ensamheten stiger, klyftorna mellan generationerna ökar, en ohållbar bostadssituation för unga som vill bo i städerna.

Vi kan göra så mycket genom att använda våra resurser mer effektiv. Vi vill bidra med en trygghetsskapande plattform som levererar kompatibla matchningar och stöttar de inblandade parterna genom resan.

Sällskap eller avlastning i vardagen

Många personer kan behöva lite hjälp i vardagen, det kan vara en äldre person som har svårt att göra allt själv. Det kan vara en familj som behöver avlastning i vardagen.
Oavsett behov tror vi på att vi gynnas av att hjälpa varandra, vi är till för att underlätta och är ett sätt för unga att tjäna en peng i ett tidigt skedde av sitt vuxna liv.

 

Vår misson

Stötta äldre

Med små insatser kan många äldre klara sig mycket bättre i vardagen och även må bättre. Vi ser till att man alltid kan hitta pålitliga och motiverade personer.

Motverka ensamhet

Vi blir allt fler och allt mer uppkopplade, ändå stiger den oönskade ensamheten. Ensamheten påverkar sinnet men även hälsan negativt. En del av lösningen är samboenden och sällskapliga tjänster. Kanske är det någon i din närhet som behöver stöd?

Göra livet enklare för unga vuxna 

Unga vuxna kan ofta mötas av en utmanande bostadsmarknad, behov av inkomst.
Vi vill erbjuda flexibla och privärda boenden samt en extra inkomst genom att hjälpa andra.

Arbeta för hållbarhet

Minska resursförbrukningen genom samboendet, komplettera nybyggen med effektivare boenden. 

Anslut oss

BeLiving tacklar två stora utmaningar i samhället, tillgänglighet av prisvärda bostäder och äldres förmåga att vara självständigare längre. 

Gå med oss för att bygga ett mer sammankopplat samhälle en matchning i taget.